Selecteer Pagina

De ijsvogel (met vis) van Jurgen van Vliet

De ijsvogel (met vis) van Jurgen van Vliet

In de reeks: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer “De ijsvogel” van Jurgen van Vliet van Recapture fotografie. Deze foto heeft hij gemaakt met de Olympus OM-D E-M1II met daarop de Olympus 300mm F/4 en een 1.4x teleconverter.

Wat zou die vis eigenlijk gedacht hebben?

Zou hij in de gaten hebben dat hij zojuist door een ijsvogel ergens in Flevoland uit het water is gepikt? Het maakt ook eigenlijk niet zoveel uit, want het levert een prachtige foto op! Deze ijsvogel startte zijn rooftocht iedere keer vanaf dezelfde tak en kwam daar ook op terug. Zo kon Jurgen deze opname maken van de ijsvogel. Vaak zonder prooi, maar in dit geval met een klein visje. 

Deze foto viel op door de twee open bekkies en de wanhoop in de ogen van de vis 🙂 Mooi plaatje Jurgen!

Eerdere inzendingen

Spinnetjes van Raymond Schrave

Spinnetjes van Raymond Schrave

In de reeks: Spiegelloze foto's gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer "Spinnetjes" van Raymond Schrave van Schrave Multi-Media. Deze foto heeft hij gemaakt met de Olympus OM-D E-M1II met daarop de Olympus 60mm macro lens. Ik ben zelf geen fan van spinnen, maar...

De pier van Telok Tempayak van fotograaf Adrian Choo

De pier van Telok Tempayak van fotograaf Adrian Choo

In de reeks: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer Telok Tempoyak uit Maleisie van fotograaf Adrian Choo. Hij schoot deze foto met zijn Olympus OM-D E-M1 met de 12-40mm F/2.8 PRO lens.

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen: “De kermis” van Kees de Leeuw. Deze foto is gemaakt met de Panaonic GX8 in combinatie met de Panasonic Leica 42.5mm F/1.2 DG NOCTICRON.

Wil je ook een spiegelloze foto inzenden?

Schroom dan niet en stuur je foto op. Iedere week maak ik een selectie van de mooiste foto’s gemaakt met spiegelloze systemen en publiceer ze hier op de site. Bij publicatie zal ik uiteraard je naam vermelden en een link naar jouw website, facebook profiel of andere pagina waarnaar verwezen moet worden. Stuur je foto dan in via onderstaand formulier op een resolutie van minimaal 1600×1200 px.

Formulier inzenden foto

  Naam

  E-mail

  Website

  Meest recente spiegelloze foto's

  Advertentie

  Over de auteur

  Richard

  Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

  Volg Spiegelloos

  Blijf op de hoogte