Selecteer Pagina

Poll: met welk merk systeemcamera fotografeer jij?

Poll: met welk merk systeemcamera fotografeer jij?

In de twee jaren dat hier op spiegelloos.nl reviews schrijf, zijn er al vele merken camera’s en lenzen voorbij gekomen. Panasonic, Olympus en Sony zijn als merk vaak in het nieuws, maar ook Canon en zelfs het nog niet uitgebrachte Konost komen wel eens voorbij. 

Om nu een beetje in te kunnen schatten waar het publiek van Spiegelloos behoefte aan heeft, wil ik wel weten met welke merken jullie allemaal fotograferen. Dit betekent niet dat ik alleen zal focussen op de meest gebruikte merken, maar het geeft wel een indruk van het publiek wat mijn reviews leest.

Ik ben overigens aan het nadenken over het verder doorontwikkelen van de site en overweeg om in de toekomst per merk een redacteur de markt bij te laten houden. Dan kan hij/zij misschien ook het review werk van dat specifieke merk doen. Heb jij er ideeen bij of heb je nu al interresse? Laat dan hieronder een bericht achter.

Poll: Wat is jouw merk?

Om erachter te komen wat de favoriete merken van de lezers zijn, heb ik een Poll gemaakt. Wil jij hieronder aangeven wat het merk is van jouw favoriete systeemcamera?

Loading...

Poll: Met welke merk systeemcamera fotografeer jij?

Bedankt voor je stem!
Jij hebt al gestemd hier!
Selecteer een optie!

Een kleine greep uit het materiaal

In de twee jaar dat Spiegelloos nu bestaat heb ik al met vele merken gefotografeerd. Bovenin het menu kun je per merk zien om welke camera’s het gaat. Ik heb nog een kleine impressie opgenomen van de gear die ik de laatste tijd in handen heb gehad. En als ik daar weer aan terug denk is de Panasonic G7 één van de camera’s waar ik met heel veel plezier mee heb gefotografeerd en hetzelfde geldt voor de Panasonic 12mm F/1.4.

Dank voor je antwoord op de Poll en tot de volgende review. Het enorm mooie glaswerk van de M.ZUIKO 25mm F/1.2 PRO staat op de lijst!

Advertentie

Over de auteur

Richard

Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

Volg Spiegelloos

Blijf op de hoogte