Selecteer Pagina

Uitslag Poll: de verschillende merken in het spiegelloze segment met héél veel Olympus

Uitslag Poll: de verschillende merken in het spiegelloze segment met héél veel Olympus

Een paar weken geleden heb ik hier op spiegelloos.nl een poll gestart met de vraag: “Met welk merk systeemcamera fotografeer jij? In deze post krijg je de uitslag van deze poll. Het blijkt dat bijna de helft fotografeert met een Olympus camera.

Olympus blijft enorm populair in het spiegelloze segment

Op het moment van schrijven hebben er 264 fotografen de poll ingevuld en ziet de verdeling er alsvolgt uit:

Poll result

Je ziet dat bijna de helft van de reacties een stem op Olympus hebben opgeleverd en dat Leica, Nikon, Canon en Samsung bijna niet meedoen bij het publiek van Spiegelloos. Ik moet natuurlijk wel eerlijk aangeven dat dit wellicht een niet zo representatief beeld is, aangezien alleen de fotografen die zijn aangesloten bij de spiegelloos site en de spiegelloos faceboek pagina de kans hebben gehad om de poll in te vullen. Maar goed……het geeft een beeld.

Hoe staat Olympus als bedrijf er eigenlijk voor?

Dat is precies wat ik mij afvroeg bij het schrijven van deze post. En om op deze vraag een antwoord te kunnen geven heb ik mezelf weer een leuk doel gesteld. Ik ga het jaarverslag van Olympus doornemen en zal voor jullie de management samenvatting maken.

Annual report

Ben je nieuwsgierig naar een specifiek model, segement of bedrijf? Laat het mij dan even weten…..dan kan ik bij het lezen hier specifiek op letten. Of heb je uberhaupt een vraag over Olympus? Schroom dan niet om hieronder je opmerking of vraag achter te laten.

Hou de site en de sociale kanalen van Spiegelloos goed in de gaten. Ik zal de analyse hier posten.

Advertentie

Over de auteur

Richard

Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

Volg Spiegelloos

Blijf op de hoogte