Selecteer Pagina

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen: “De kermis” van Kees de Leeuw. Deze foto is gemaakt met de Panaonic GX8 in combinatie met de Panasonic Leica 42.5mm F/1.2 DG NOCTICRON.

Kijk eens goed naar die kleuren

Ik vind dit toch wel een typisch beeld wat uit de Panasonic lenzen komt die samen met Leica ontwikkeld zijn. Deze prachtige foto is gemaakt met de Panasonic Leica 42.5mm F/1.2 DG NOCICRON. In eerdere posts heb ik al geschreven over de andere Lieca lenzen, zoals de 15mm en de nieuwste en legendarische 12mm. Ik kan het heel moeilijk omschrijven, maar zal het toch proberen: ze leveren allemaal een sprankelijkend, kleurrijk, ultiem scherp Leica beeld op. Je moet het zien en ervan houden. Dit is in ieder geval een fantastisch beeld Kees!

Eerdere spiegelloze inzendingen

Wil je ook een spiegelloze foto inzenden?

Schroom dan niet en stuur je foto op. Iedere week maak ik een selectie van de mooiste foto’s gemaakt met spiegelloze systemen en publiceer ze hier op de site. Bij publicatie zal ik uiteraard je naam vermelden en een link naar jouw website, facebook profiel of andere pagina waarnaar verwezen moet worden. Stuur je foto dan in via onderstaand formulier op een resolutie van minimaal 1600×1200 px.:

 

Formulier inzenden foto

  Naam

  E-mail

  Website

  Advertentie

  Over de auteur

  Richard

  Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

  Volg Spiegelloos

  Blijf op de hoogte