Selecteer Pagina

Spinnetjes van Raymond Schrave

Spinnetjes van Raymond Schrave

In de reeks: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer “Spinnetjes” van Raymond Schrave van Schrave Multi-Media. Deze foto heeft hij gemaakt met de Olympus OM-D E-M1II met daarop de Olympus 60mm macro lens. Ik ben zelf geen fan van spinnen, maar bij het zien van deze foto ben deze harige monsters toch wat gaan waarderen.

Oog in oog met deze kleine rakker

In de “M43 fotografie NL” Facebook groep zie je wel vaker de karakteristieke macro opnames voorbij komen. Vlinders, bloemetjes en bijtjes. Raymond gaat vaak op spinnenjacht en fotografeert dan dit soort unieke exemplaren. Ik blijf het een bijzondere vorm van fotografie vinden en sinds ik deze spinnetjes heb gezien kijk ik toch echt anders naar de macro opnames. Spinnen zijn helemaal geen lelijke vervelende beesten 😉 Je moet alleen wel even flink door de benen om oog in oog te komen met deze kleine rakker.

Omdat ik deze foto zo mooi vond heb ik Raymond gevraagd of hij nog meerdere opnames had die het plaatsen waard zijn. Hieronder zie je zijn antwoord.

En ow ja…..mocht je nog zin hebben in een workshop macro fotografie en wil je zelf ook dit soort foto’s maken, kijk dan even op zijn site!

Eerdere inzendingen

De pier van Telok Tempayak van fotograaf Adrian Choo

De pier van Telok Tempayak van fotograaf Adrian Choo

In de reeks: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer Telok Tempoyak uit Maleisie van fotograaf Adrian Choo. Hij schoot deze foto met zijn Olympus OM-D E-M1 met de 12-40mm F/2.8 PRO lens.

De ijsvogel (met vis) van Jurgen van Vliet

De ijsvogel (met vis) van Jurgen van Vliet

In de reeks: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen dit keer “De ijsvogel” van Jurgen van Vliet van Recapture fotografie. Deze foto heeft hij gemaakt met de Olympus OM-D E-M1II met daarop de Olympus 300mm F/4 en een 1.4x teleconverter.

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto van Kees de Leeuw: De kermis

Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen: “De kermis” van Kees de Leeuw. Deze foto is gemaakt met de Panaonic GX8 in combinatie met de Panasonic Leica 42.5mm F/1.2 DG NOCTICRON.

Wil je ook een spiegelloze foto inzenden?

Schroom dan niet en stuur je foto op. Iedere week maak ik een selectie van de mooiste foto's gemaakt met spiegelloze systemen en publiceer ze hier op de site. Bij publicatie zal ik uiteraard je naam vermelden en een link naar jouw website, facebook profiel of andere pagina waarnaar verwezen moet worden. Stuur je foto dan in via onderstaand formulier op een resolutie van minimaal 1600x1200 px.

Formulier inzenden foto

  Naam

  E-mail

  Website

  Meest recente spiegelloze foto's

  Advertentie

  Over de auteur

  Richard

  Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

  Volg Spiegelloos

  Blijf op de hoogte