Selecteer Pagina

Spiegelloze foto van Ron Westbroek: De dambordvlieg

Spiegelloze foto van Ron Westbroek: De dambordvlieg

Een nieuw item op de site: Spiegelloze foto’s gemaakt door spiegelloze fotografen. De eerste in de rij is Ron Westbroek die deze prachtige opname maakte van de dambordvlieg.

Een prachtige scherpte in dit beeld

Normaal gesproken houd ik met niet bezig met macro fotografie en al helemaal niet met het fotograferen van insecten. Maar op de een of andere manier sprak het kleurenpallet in combinatie met de donkeren vlieg mijn aandacht. Mijn ogen werden ook meteen naar het juiste punt getrokken en de perfecte scherpte maken het plaatje helemaal af. Mooie plaat Ron Westbroek!

Eerdere spiegelloze inzendingen

Wil je ook een spiegelloze foto inzenden?

Schroom dan niet en stuur je foto op. Iedere week maak ik een selectie van de mooiste foto’s gemaakt met spiegelloze systemen en publiceer ze hier op de site. Bij publicatie zal ik uiteraard je naam vermelden en een link naar jouw website, facebook profiel of andere pagina waarnaar verwezen moet worden. Stuur je foto dan in via onderstaand formulier op een resolutie van minimaal 1600×1200 px.:

 

Formulier inzenden foto

  Naam

  E-mail

  Website

  Advertentie

  Over de auteur

  Richard

  Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

  Volg Spiegelloos

  Blijf op de hoogte