Selecteer Pagina

Over Spiegelloos.nl…systeemcamera’s en meer!

Over Spiegelloos.nl…systeemcamera’s en meer!

Met een systeemcamera fotografeer je zonder spiegel

Anno 2015 worden er foto’s gemaakt met de meest uiteenlopende camera’s, technieken en merken. De ontwikkeling van de techniek en de ontwikkeling van de digitale camera gaan zo hard tegenwoordig, dat het bijna niet is bij te houden. Dat is nou precies wat wij van Spiegelloos wél doen. Wij hebben als doel om alle informatie over de compact- en systeemcamera wereld te bundelen, te onderzoeken en te delen.

De wereld van de compactcamera’s en systeemcamera’s neemt momenteel een vlucht. Aan de verkoopcijfers, die we hebben geanalyseerd, valt af te leiden dat beide systemen in optocht zijn en dat spiegelreflex camera’s aan marktaandeel aan het verliezen zijn. Maar waarom zijn deze systemen populairder dan ooit? Nou…..daar zijn wij ook heel nieuwsgierig naar en daarom onderzoeken we in een real-life situatie de camera’s en de lenzen.

Reviews, reviews en reviews!

Review-Panasonic-G7-met-4K-film-functie-.jpg

Spiegelloos werkt nauw samen met een vooraanstaande Foto superstore uit de randstad. Hierdoor zijn de laatste modellen snel beschikbaar en kan spiegelloos merk onafhankelijk blijven. Het is dé nummer-1 prioriteit van Spiegelloos om reviews te doen in een real-life situatie en hier vervolgens posts over te schrijven voor de site. Niks meer en niks minder. Bekijk de laatste reviews van de camera’s en de lenzen!

Advertentie

Over de auteur

Richard

Richard is de oprichter van spiegelloos.nl. Als hij niet buiten aan het fotograferen is, of nieuwe camera's en lenzen aan het testen, dan schrijft hij reviews en algemene blog artikelen voor Foka en Spiegelloos.nl

Volg Spiegelloos

Blijf op de hoogte